Aj vy môžete vlastniť Starbucks

1. Starbucks
Starbucks ponúka licencované obchody. Ak teda už vlastníte firmu alebo miesto, ktoré môže pomôcť spoločnosti Starbucks dosiahnuť novú demografickú situáciu, možno budete môcť osloviť lokalitu Starbucks do tohto umiestnenia.
Na webovej stránke Starbucks pre udeľovanie licencií môžete vidieť, že spoločnosť pomáha licencovaným obchodom s mnohými aspektmi podnikania vrátane dizajnu obchodu, ponuky Starbucks, vybavenia, školení a podpory, potravín, propagačných akcií a návštev na mieste.

restaurace.jpg

Avšak, toto nie je najprístupnejšia alebo cenovo dostupná možnosť pre každého. Musíte mať už atraktívne miesto, kde by sa chcel Starbucks otvoriť a zdroje na otvorenie Starbucks. Ak chcete otvoriť Starbucks ako svoju prvú firmu, alebo prvú veľkú investíciu, pravdepodobne to nie je pre vás dobrá možnosť.
Existuje však veľa ďalších miest, ktoré ponúkajú kávu. Dvaja z nich sú dokonca aj v prvých troch rebríčkoch Podnikateľ Franchise 500, čo vás vedie k ďalšej možnosti.
2. Dunkin 'Donuts
Na začiatku roku 2018 neexistovali na svete žiadne spoločnosti Dunkin 'Donuts vo vlastníctve spoločnosti. V tomto roku sa umiestnila na 2. mieste v rebríčku Franchise 500 a v samotných Spojených štátoch je viac ako na 9 000 miestach.
Tento úspech prichádza samozrejme s cenovkou. Ak chcete vlastniť Dunkin 'Donuts, musíte zaplatiť počiatočný poplatok 40.000 dolárov a mať čistú hodnotu najmenej 250.000 dolárov, pričom najmenej 125.000 dolárov musíte mať v hotovosti.

nápoj.jpg

3. 7-Eleven
Rovnako ako Dunkin 'Donuts alebo Starbucks, 7-Eleven kombinuje dlhovekosť so súčasným úspechom a expanziou – od začiatku roka 2017 bolo na celom svete viac ako 62 000 7-Eleven. To je omnoho viac, ako počet Dunkin 'Donuts a Starbucks v kombinácii.
7-Eleven je opakom Starbucks v tom, kde Starbucks hľadá vlastníkov firiem, ktorí im môžu ponúknuť nové miesta, 7-Eleven chce ponúknuť potenciálnym vlastníkom nové lokality.